Stort udvalg til både små og store haver

Vi er altid et besøg værd, når der skal tilføjes nye flotte planter.

Læs mere

Kontakt os​

Vi tilbyder haveservice til firmaer, boligforeninger og private

Vi  hjælper med plæneklipning, hækklipning, lugning, beskæring, plantning og generel pasning af grønne områder.

Læs mere

Kontakt os​

​Om planteskolen

Aalborg Planteskole drives til dagligt af Jens Hansen, som overtog stedet i 2012 efter det tidligere firma "Thomsens Planteskole", der eksisterede i flere årtier. 

Jens Hansen var i mange år ansat hos Thomsens Planteskole, inden han fik mulighed for selv at overtage stedet, som på det tidspunkt havde været nedlagt i et års tid. 

I dag har Jens oparbejdet planteskolen til en spirende forretning, som sælger planter til både virksomheder og private. Sortimentet er også blevet udvidet til at indeholde frugttræer og frugtbuske, hækplanter samt en del løvfældende buske og prydtræer. ​​

Hos Aalborg Planteskole er konceptet, at planterne står i marken. Vi har ikke nogen butik. 

Det betyder, at du selv kan vælge hvilken plante, du ønsker, og så graver vi den op, mens du venter.

Det er også med til at holde omkostningerne nede, så vi kan sælge varer til vores kunder til en god pris. Men vi kan alligevel sjældent konkurrere på prisen med supermarkeder og byggemarkeder. 

Til gengæld kan vi love dig, at den vare, du køber hos os, er af god kvalitet. 

Og så får du en vare, som ikke har stået på en hylde eller i en potte i længere tid. 

Forår​

​Når foråret melder sig, er det for mange ensbetydende med at skulle gøre haven klar til en ny sæson. Græsset begynder igen at gro og det samme gør ukrudtet. Måske er det tid til en udskiftning af enkelte træer og buske, måske til nyanskaffelser eller måske skal haven have den helt store omgang. Hvad end du vælger, så prøv at kontakte Aalborg Planteskole og høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Hos Aalborg Planteskole bestiller vi hvert forår nye forsyninger af varer hjem til den kommende sæson. Og så skyder vi sæsonen i gang med at holde Åbent Hus på planteskolen. Dette foregår i samarbejde med haveselskabet Midthimmerlands kreds. I anledningen af Åbent Hus indkøber vi sommerblomster, som vi sælger til gode priser så længe lager haves. Medlemmer af Haveforeningen kommer med planter og andre selvproducerede varer, som også sælges. Det kan f.eks. være hjemmelavet marmelade og saft, malerier, prydgenstande og kunstværker til haver og meget, meget andet.

Sommer

Når sommeren er over os, vil mange hellere nyde deres have end at knokle med at slå græs og holde ukrudt væk. Hvis du kontakter Aalborg Planteskole, kan du få et uforpligtende tilbud på græsslåning og/eller hækklipning og andre former for vedligehold af haven. Læs mere under fanen Haveservice

Efterår

Når efteråret er godt i gang og træer og buske har smidt bladene, er det igen tid til at plante.

Der er ofte stor efterspørgsel på bøge- og ligusterhækplanter, så husk at ringe og bestille, hvis du skal bruge mange. Du kan også sende en mail

Vinter

​Husk at vintersikre dine planter. Bor du i et område med mange vilde dyr, så kan det være en god idé i løbet af en hård vinter, at sikre træer mod dyr som spiser barken. Et træ vil sjældent kunne overleve, hvis det bliver helt afbarket.

Når vinteren er over os, er der stille på kundefronten, men så går tiden med at vintersikre planter og vandingsanlæg, klippe/fælde læbælter og træer, rydde op, gå til messer og sidst, men ikke mindst, at sørge for nye varer.

​KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Aalborg Planteskole

CVR: 34435391

Kontakt

Telefon: 40 87 42 38

E-mail: jens@aalborgplanteskole.dk

Åbningstider

Se vores åbningstider her.